Cum sa alegem culorile pentru biroul de acasa

Articol publicat la data de 13/07/2017 13:49:26 - 1491 vizualizari

Biroul dvs. de acasa poate fi la fel de formal ca o biblioteca sau la fel de jucaus ca un studio de arta. Un contabil care lucreaza de la un birou de acasa va avea nevoie de o vibratie total diferita de un instructor de arta care isi pregateste lectiile acasa. Secretul crearii unui spatiu perfect pentru munca pe care o faceti este alegerea culorilor potrivite. Incepeti sa va ganditi la modul in care utilizati biroul dvs. in fiecare zi si la provocarile pe care le aveti. Indiferent daca scopul dvs. este de a lucra cu mai multa atentie sau de a fi mai creativ, exista o culoare perfecta acolo pentru biroul dvs. de acasa.

birou acasa

Un birou de creatie poate fi ca un studio atunci cand instrumentele dvs. sunt la fel de colorate ca orice sistem de vopsea pe care il puteti crea. Un albastru deschis sau turcoaz, face un fundal deosebit pentru ornamentele clare albe si pentru culorile luminoase ale viitorului dvs. proiect.

birou acasa portocaliu

Portocaliul este considerat un catalizator pentru energia mentala, dar nu doriti un birou de acasă cu pereti portocalii stralucitori. In schimb, incercati o piersica saturata. Portocaliul sau accentele de piersica pot oferi, de asemenea, un mediu de birou stimulant fara a va coplesi.

birou acasa rosu

Rosul este o culoare calda si energica in decorare. Rosul poate chiar sa va sporeasca perceptia caldurii intr-o camera. Un birou de acasa complet rosu ar fi o provocare pentru majoritatea oamenilor, dar o culoare rosie accentuata poate oferi o sursa de energie in spatiul tau. Rosu caramiziu poate fi asociat cu toate tipurile de lemn, accente negre sau albe si culori calde.

birou acasa bej

Un birou de acasa poate fi un spatiu simplu, umplut cu mobilier si echipamente necesare. Pentru un profesionist care calatoreste sau un reprezentant de vanzari, biroul poate servi drept spatiu de andocare cu cat mai putine distrageri. O culoare bej este suficient de neutra pentru a pastra biroul liber de distragere a atentiei, dar suficient de cald pentru a va impiedica sa va simtiti plictisit de sarcinile de rutina.

birou acasa negru

Negru pentru un birou? Sigur! Intr-un spatiu de birou, cu multa lumina buna, negrul poate fi o culoare accentuata puternica. Un perete negru accentuat, prevazut cu rafturi plutitoare albe, este un punct focal clar.