Idei pentru reinoirea bucatariei

Articol publicat la data de 14/07/2017 16:55:59 - 2048 vizualizari

Daca nu aveti bugetul pentru a face o reinoire completa a bucatariei dvs., de la podea pana la tavan, puteti sta linistiti, mai jos o sa va prezentam niste idei pentru a da o noua perspectiva bucatariei.

Vopsirea mobilei

Incepem cu o solutie destul de simpla si economica pentru a va revigora bucataria: vopsiti mobilierul, elementele cele mai vizibile ale camerei.

Exista vopsele adaptate la bucatarie, care sunt rezistente la petele si la produsele de uz casnic. Ele sunt disponibile in mai multe culori, deci nu mai este nevoie sa va chinuiti prea mult. Puteti crea acea bucatarie alba contemporana pe care ati visat-o mereu sau va puteti juca cu culori pentru o imagine mai izbitoare din punct de vedere vizual. Modificarile vor fi vizibile.

bucatarie

Schimbarea manerelor

Refacerea bucatariei dvs. necesita, de asemenea, lucrari detaliate, cum ar fi butoanele si manerele usilor. Colorat, clasic sau original. Alegeti modul in care doriti sa va personalizati mobilierul de bucatarie pe baza costurilor. Exista multe puncte de vanzare, in special on-line, care au accesorii uimitoare personalizate, care se potrivesc decorului dvs., iar in acelasi timp se potrivesc si cu bugetul dvs.

bucatarie

Schimbarea scaunelor

Daca aveti o zona de luat masa in bucatarie, nu trebuie sa subestimati importanta scaunelor in decorul camerei. Poate ca mai mult decat masa, ei vor seta tonul atunci cand nimeni nu le foloseste (ceea ce este in majoritatea timpului). Ele pot da un design elegant, pot fi un element colorat in bucatarie sau pot spori aspectul confortabil in timp ce sunt totusi super-confortabile.

bucatarie

Covoare si covorase

Iata o modalitate simpla de a va personaliza bucataria si de a o face mai primitoare. Adaugati un covor confortabil pe care il puneti langa chiuveta sau sub masa. Puteti merge, de asemenea, pe variant cu covorase multiple pe care le veti plasa oriunde ar fi cel mai probabil sa stati (langa frigider, chiuveta, blaturi etc.).

bucatarie

Lampi suspendate

Uneori, trebuie doar sa cautati o noua idee de decorare. Schimbarea luminilor suspendate poate avea un impact real asupra bucatariei dvs. Cu o iluminare mai mult sau mai putin moale, veti crea schimbari nu numai in ceea ce priveste decorarea, ci si atmosfera. Desigur, veti putea regla iluminatul suspendat in stilul bucatariei dvs. sau puteti evidentia culorile camerei dvs.

bucatarie

Instalati rafturi

In loc sa aglomerati dulapurile si camara, utilizati sectiuni ale peretilor goi pentru a instala niste rafturi de bucatarie. Veti ajunge la o tona de spatiu de depozitare si puteti sa va prezentati oaspetilor dvs. obiecte de bucatarie sau alte produse delicioase.

bucatarie